8. joulukuuta 2009

You deserve nothing but the best



Heippa taas, alotetaan tolla sunnuntai-illan leffa käynnillä. Elikkä olin siis kattomassa Lomaterapiaa Pinjan kanssa. Yleensä en oo mikään komediafani, mutta tää todellakin oli hyvä! Jos vähänkään tykkäätte komediasta, niin suosittelen, että käytte kattomassa. Huomaan tosi usein, että oma maku leffojen suhteen vaihtelee leffa-arvostelijoiden kanssa. Nimittäin tääkin oli arvosteltu huonoksi (2 tähteä), mutta ite taas tykkäilin.:D

Näyttelijät oli just hyviä.




Eilen sit oli ihan perus koulupäivä, tosin väsyttävä. Pääsin vasta siinä puol 4 aikaan, mut onneks Pekka tuli meille niin oli siinä vähän seuraa, ettei tarvinnu yksin tylsistyä.:)
Tässä ekaa kertaa nähtävillä tää mun kimono. Alemmassa kuvassa näkyy värisävy paremmin. Se on siis sellanen aika hempee vaaleenpunanen. Tykkäilen tästä, ja tää lyhyt on paljon kätevämpi, kun pidempi malli ois ollu.


Tänään päivä on menny ihan mukavasti kotona, sillä meillä on etäpäivä koulusta. Nukuin univelkoja vähän pois ja sit oon kattellu HSM1:n, Fruits Basketia, sekä Gossip Girlin 3. tuotantokautta!
Yks jakso viel sitä aattelin kattoa loppuun ja sit tekemään läksyjä =)
ciaoo ♥

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos sul on tommone kamera nii minkä takia sun kuvat on hirveitä

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: anteeks mitä?:DD mielestäni mun kuvat ei ole hirveitä??

essi kirjoitti...

tuo täytyy mennä katsomaan heti :-)

Tea ♥ kirjoitti...

Essi: jep kannattaa!:)

Anonyymi kirjoitti...

öö no siis älä nyt ota tätä mitenkää loukkaavasti tai jotai mutku mun mielest tuolla kameralla vois saada 10 kertaa parempiaki kuvia.
BTW sun blogi on kiva muuten

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: no ehin jo vähän ottaa, mutta sanon sen verran, et otan osan noist kuvista peilin kautta esim. tässäki nää mun kuvat. ja jotkut kuvat tulee otettuu puhelimellakin.
niin ja kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

ookeiookei ja anteeks sanoin sen aluksi aika ilkeesti :( mut nii joo ymmärrän :)

Inka kirjoitti...

Täytyy käydä tsekkaamassa toi leffa (:

Tea ♥ kirjoitti...

Inka: jep, kannattaa!