17. joulukuuta 2009

Sinun sydämeesi liittynyt on tämä minun, niin että sama sydän minun on - ja sinun.

Heippaheihei, oon viimeset 3 päivää istunu tässä koneella tekemässä läksyjä ym koulujuttuja (mm. diaesitys) ja nyt alkaa jo vähän väsyttää, vaikka vielä on vähän tekemistä. Selkäkin on kipeeks tullu tässä istumisesta ja muutenkin on ihan kyllästyny olo. Tekis vaan mieli koko ajan nukkua, mutta onneksi enää 1 päivä koulua ennen lomaa ja sit saa levätä!

Ehdin niistä kirjastosta lainaamistani kirjoista luka jo Rakkauden Maanosat. Kivasti kirjoitettu teksti ja tarinakin oli hyvä. Kirja siis kertoi Oonasta ja Alexista, ja heidän parisuhteestaan ja rakkauden erivaiheista. Rakkauden, joka kirjan mukaan alkaa Aasiasta ja päättyy Antarktikselle.
Eilen sitten illalla alotin lukea Shakespearea ja alotin tottakai Romeo ja Julia:lla, sain luettua ensimmäisen näytöksen ja seuraavaksi sitten toisen näytöksen aika, jonka voisi tänä iltana lukea.


eilinen päivän asu:
toppi - ONLY
farkut - Carlings
villatakki - KappAhl
saappaat - DinSko
kaulakoru - Lindex
luokkasormus


tän päivän asu:
toppi - Cristelle & Co./Stockmann
farkkuleggarit - Gina Tricot
saappaat - DinSko
käsikoru - rippilahja
sormus - äidiltä
Kävin eilen ja tänään koulun jälkeen kaupoissa vähän testailemassa vaatteita, mutta lopulta ostin vaan alusvaatteita ja kaikki Lindexistä :D








Nyt vielä yksi raportti tehtävänä viestinnän kurssia varten ja sitten hiuksia värjäämään!
Heips :)
ps. kuvat on kännykällä otettu, että laatu on sen mukaista :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ihmeen takia olet kuvannut alusvaatteiden hintalaput? Miksi ylipäätänsä esittelet alusvaateostoksiasi täällä - ajattelitko jotakuta kenties kiinnostavan, minkälaisia pikkuhousuja mahdollisesti käytät? :)
Ja minkä IHMEEN takia kuvaat kännykällä (kun kerran omistat hienon kamerankin ilmeisesti), varsinkaan noin tylsiä asuja...

Olisin kiitollinen, jos vastaisit ja perustelisit tekosi, etkä vastaisi "agjakshfu:D:D" kuten monille muille teet, kiitos! :)

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: Hintalaput on kuvattu, koska tein itselleni helpommaksi, ettei tarvinnut kirjottaa niitä ja melko usein kuvaan ostokseni :) Ja jos ei kiinnosta, asian voi jättää huomioimatta. En kovinkaan usein käy ostoksilla kamera mukana. Esim. nämä asukuvat on otettu Lindexissä, jossa kävin koulun jälkeen, eikä kamera ollut mukana. Ja mielestäni asuni eivät ole tylsiä ja kuvaan asut, jos haluan, kuten kuka tahansa muukin "bloggari".:)

Toivottavasit oli tarpeeksi perusteellinen kommentti =)

Anonyymi kirjoitti...

:D::S:S:S:D:D::S:D:SA:DD:SD: voi uloste.
Etkö vois käyttää pidempää paitaa noitte farkkulegginsien kanssa ? Näyttää niin rumalt ku noi viivat menee tosta sun pyllys keskeltä ja sillai. Ja PLZ voitko ottaa kuvia ILMAN salamaa näyttäs ehkä HIUKAN PAREMMILTA ? ps sun hiukset on kivat

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: öm joskus käytän pidempää paitaa, joskus en? joo, kaikkial ei ain oo nii hyvä valo, ettei pysty. mutta yritetään sit vaik ens kerral tai jotain.
kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

"Ano: Hintalaput on kuvattu, koska tein itselleni helpommaksi, ettei tarvinnut kirjottaa niitä ja melko usein kuvaan ostokseni :)"

niin, mut miks sun pitää ees kertoa, että "OSTIN UUSIA ALUSVAATTEITA!!1"?

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: koska kerron/kuvaan ostokseni? eikö tullu jo aika selväks?