7. kesäkuuta 2009

Tylsyys

Heippa, nyt ei oo taaskaan mitään ihmeellistä kerrottavaa, sillä mitään ihmeellistä ei oo tapahtunu.:D Vaan tällästä perus arkea(/lomailua).
Oon nyt viimeset kaks päivää istunu kotona tietokoneella, lukemassa, kattomassa telkkaria ja leffoja.
Alotin Stephenie Meyerin Houkutus -kirjan uudestaan. En oo vähään aikaan lukenu sitä, niin teki mieli taas. Sit kun sen saa luettuu, niin pitäis alottaa Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo.
Ja pari leffaa siis oon kattonu, toinen niistä oli Järki ja tunteet, joka on siis alkuperältään Jane Austen-kirja. Tykkäsin siitä, vaik tuli sitten siinä lopussa sellanen fiilis, et itelle ei kuitenkaan koskaan käy noin. Pääse naimisiin ja tule onnelliseks. Toinen leffa oli sitten Juno, se katteltiin maman kanssa eilen. Oli tosi kiv, ja Ellen Page oli tosi hyvä näyttelijä siinä. Aikasemmin en oikee ollu innostunu siitä.

Ja syy tälle kotona olemiselle on ollu se, että täällä satoi. Inhottava sää ollu keskiviikosta lähtien. Kylmää, kosteeta, tuulista - hyi. Tänään onneks välillä vähän toi aurinko pilkistelee pilvien raoista. Ehkä me saadaan se oikea kesä sittenkin, kunnon loma.=)
Tänään sitten on tarkotus mennä mummolaan, juhlii serkun 4(?)-vuotis synttäreitä. Huomenissa pitäis nähä yks kaveri ja jutella yks asia läpi. Ja tiistaina sitten Miika tulee Helsinkiin. Oon niin onnellinen, kun nään sen taas♥♥

Oii, äiti tuli just näyttää kuvia mun isoveljestä, ku se on ollu joku 2½-vuotias ja se on ollu ihan älyttömän söpö pienenä. Awws :')

Ei kommentteja: