2. elokuuta 2010

Danmark, day 1&2

Moikka moi, nyt tosiaan viimeinkin ensimmäinen Tanskan matka postaus. Nää on vähän jäänyt, mutta on ollu niin paljon tekemistä tässä välissä. Tän matkan jälkeen on tapahtunu niin paljon, oon käyny mökillä ja Espanjassa (siitäkin postaus tulossa) ja nähny kavereita tositosi paljon. Lomaa enää 2vk jäljellä, niin en tosiaan oo halunnu käyttää aikaani koneella istumiseen. Mutta nyt löyty sopiva aika, kun heräsin niin aikasin :)


Elikkä lähettiin autolla Tanskaan tiistaina 29.6. ja mentiin laivalla ensin Ruotsiin. Oli kiva päästä pitkästä aikaa laivalle, en muista millon olisin edellisen kerran ollu. Ainoo ongelma on se, et inhoon nukkua laivassa. Ne sängyt on jotain ihan kamalia ja me oltiin kaikenlisäks ihan perässä, niin kaikenmaailman moottorien, tms mitä ikinä lieneekään, äänet kuulu hyttiin. Oli kumminkin kiva saada hyvää ruokaa ja istua pubissa ja keulabaarissa ym.

Seuraava päivä sitten meni autossa istuessa, tosin pari kertaa pysähdyttiin syömään. Kaikista hienointa kumminkin automatkassa oli se, että pääsi ajamaan Øresundsbroen siltaa pitkin, joka siis ylittää sen jonkun meren (?) Ruotsin ja Tanskan välillä. Siihen matkalle oli jopa rakennettu tunneli, eli periaatteessa ajettiin veden alla tai keskellä tai jotain :D
Lopulta sit selvittiin ihan hotelliinki asti. Oltiin ehitty purkaa kaikki laukut ja lähettiin käymään lentokentällä syömässä (hotelli oli ihan kiinni lentokentässä), niin ei kun respassa meille ilmotetaan, että saadaan vaihdettua isompaan huoneeseen :D Oon tosi tyytyväinen kyl, et saatiin isompi huone! Paljon enemmän tilaa ja parempi sänkykin.

Seuraavaks sitten kasa kuvia:













Lisää tulossa myöhemmin..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikset pitäis hiuksiasi sivujakauksella? Ei toi keskijakaus oikeen pue sua...

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: Kyllä mä itseasiassa joskus pidänki tai sit tosi usein mulla on hiusket kiinni tai pinneillä toi otsis. Ja eihän mulla edes tän postauksen kuvassa mitään keskijakausta ole..