14. marraskuuta 2009

I was waiting for you


Öm moi :D
On vähän tää bloggailu jääny, anteeksi. Mä en oo kirjottanu johonkin 2½ viikkoon, sillä ei oo tullu otettua kuvia oikeestaan ja ei oo pahemmin tullu tehtyä mitään erityistä, josta ois postaillu. Oon ihan vaan käyny koulua, dataillu kotona, nähny kavereita talolla ja mäkissä käyny. Niin ja olin kaverilla yötä viime viikonloppuna.
En oo edes käyny mitään ostelemassa, että ois jotain esiteltävää.



Ens viikolla onki sit synttärit heti maanantaina! Jenni ja Sanna tulee meille vähä juhlistaa niitä, syödään ja jutellaan niitä näitä. Ei olla kunnolla oltu kolmisteen pitkiin aikoihin. Ennen nähtiin toisiimme paljon enemmän, mut tää syksy/talvi on vähä muuttanu asioita ja sekin, että mä menin eri kouluun. Mut eiköhän ylihuomisesta sit tuu kiva päivä :)

ja perjantaina meen Milan kanssa kattomaan New Moonin Kinopalatsiin! Muistaakseni 18:45 näytös. Ollaan odoteltu tätä sellaset melkeen vuos, kun oltiin käyty kattoo Houkutus ennakkonäytöksessä. Eihän noi leffat tietenkään oo mitään verrattuna kirjoihin, jotka on todellaki paljon, paljon parempia! Mut kyllä noi leffat silti täytyy nähä.



niin siis mähän haluan nähä vain puolialastoman Taylor Lautnerin ;)


Ei kommentteja: