22. marraskuuta 2009

Let me give my love to you, let me take your hand

Täytyy myöntää, että New Moon oli hyvä! Paljon parempi verrattuna Twilightiin. Itkettyäkin tuli muutamassa kohassa. Taylor Lautner (Jacob Black) näytti hyvältä as always, varsinkin ilman sitä paitaa.;) Ja kyllä se näytteleekin hyvin!
Robert Pattinsonin (Edward Cullen) ulkonäkö taasen ei miellyttänyt sitten yhtään. Ekassa leffassa se näytti vielä ihan hyvältä, mutta tokassa ei.
Mun mielipide on, että ois voinu vielä vähän vähentää sitä Edwardia tässä osassa ja enemmän Jacobia. ♥ Elokuvan loppu taas oli vähän töks. "Marry me, Bella" ja sit ruutu menee mustaks ja alkaa lopputekstit. :( Leffateatterissa tuli sellanen "ääääh" huuto aika monesta suusta, mutta kumminkin ihmiset taputti. Eipä siinä kai sen enempää, kokonaisuudessa hyvä oli, tykkäsin ja aattelin toisen kerran mennä kattomaan, sillä en taida jaksaa odottaa, että dvd ilmestyy. :)

Eilen sit kun heräsin, ikkunasta kattoessa näytti tältä! Aurinko pilkotti pilvien seasta ja sama oli tänä aamuna. (kuvia ei ole muokattu)




Niin ja eilen meillä pidettiin sukulaissynttärit. Toi äidin tekemä kakku oli ylihyvää ♥ Söin sitä sellaset 2 isoa palaa ja jääkaapissa odottaa tällä hetkellä yksi pala vielä syötävänä.

Niin ja lahjojakin tuli! Sain 2 lakanasettiä, suihkugeeli+käsi-+vartaloemulsio -paketin, sekä rahaa.
Tänään on ollu vähän laiskottelu päivä, oon vaan istunu koneella ja selaillu netistä Taylor Lautner kuvia ja kirjotellu tätä blogimerkintää, vaikka alunperin oli tarkotus lähteä Suklaafestivaaleille Wanhaan Satamaan äidin kanssa. Se sitten kumminkin jäi, sen verran väsynyt olin tossa herätessä.
Huomenna sitten taas kouluun ja äidin kanssa keskustaan ostamaan koulukirjoja ja varmaankin syömään. Vois samalla sitten shopata jotain, kun tota rahaa sai.
Eipä mulla sen enempää,
Cya♥

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

NO MIKS MÄ EN OLLU MITÄÄ KUULLU TOLLASEST SUKLAAFESTIVAALIST! TEA MIKSET OO KERTONUUU ===((( MÄ OLISIN MIELELLÄÄ LÄHTENY SINNE:DDDDD!

Tea ♥ kirjoitti...

Sanna: ::::D no ei mul tullu mielee sanoo, ku olisin äidin kans kumminki menny :)

Sanna kirjoitti...

Et vaa halunnu lähtee sinne! :Dd älä huijaa. Mä olisin voinu lähtee sun äidin kans sinne! ;) :D haha : D

Tea ♥ kirjoitti...

Sanna: no tänään laiskotti!:---D

Anonyymi kirjoitti...

sulla näkyy aika masentavat maisemat ikkunoista.. :|

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: no varsinkin tällee syksyllä/talvella ja sateisella ilmalla :s kesällä ne on ihan kivat :)