26. lokakuuta 2009

Piha ilman sadettajaa, sitä minä olen, jos sua en saa

Loma on sitten ohi ja piti kouluun taas palata, joka ei todellakaan innostanu yhtään. Ei ollu mitenkään mukava päinä, tylsistyttävää, ei tehty oikeestaan mitään.
En päässykkään sillon keskiviikkona kampaajalle, sillä olin kipeä. Eli keskiviikon ja torstain sitten vaan makasin sängyssä/sohvalla kattellen telkkaria ja leffoja. Onneks ei ollu kummempaa, kun ihan älytön hedari ja jalkoihin sekä alaselkään sattu. Perjantaina oli sit menny täysin ohi, että sillon sitten pääsin kampaajalle =)

ihan perus tyvikasvun värjäys mustaks ja sit laitettiin tohon päälle punasta (eka tietysti värinpoisto), ja tykkään näist iha älyttömästi!:) halusin vähän vaihtelua, ettei aina vaan ois pelkät mustat.
Kampaajan jälkeen sit käväsin kotona syömässä ja muuta ja lähin talolle, näkee kavereita.:)
Lauantaina kävin moikkailemas paria kaveria ja sit 6n jälkeen lähin mummolaan yöksi! Juttelin mummon kans kaikenlaista kivaa ja sit tietokoneella oleskelin jonki aikaa sekä luin Epäilystä.
näistä kuvista, nyt jonkinlaisen käsityksen saa noista hiuksista tollei, mutta kyllä te pian saatte parempia kuvia! :)


Tänään on ollu jotenki epämukava päivä ja ilmakin on sen mukanen! Hämärää, sateista ja kylmää. Hyi. Toivottavasti toi sää tost vähän muuttuis kirkkaammaks, tai ees toi sade ja muu kosteus vähenis, niin itekkin vaikka piristys vähän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...tai ees toi sade ja muu kosteus vähenis...

ei näin Tea!;))))))

nii ja siis oon tanja:DDD salee arvasitki kyl jo:DDD

Tea ♥ kirjoitti...

ano: no mul on tää suomenkieli aina ollu hallus :D