4. huhtikuuta 2009

You've got my heart you know

Mauw, eilen oli NIIIIIIIN kiva päivä =)
Koulussa oli ihan normi, pari koetta (mantsa & äikkä) ja kerrankin fyssan tunti ei ollu niiin kamala, phihi. 13:45, kun pääsin, niin Jenni♥ tuli mua vastaan koululle ja mentiin siitä sitten meille. Aika perus oli, et jumitettiin koneeella jonki aikaa, otettii muutamii kuvii ja sittten lähettiinki ulos kuvaileee.
Oli niin ihanan lämmin, ettei tarvinnu ottaa takkii ! mulla oli kyl 2 hupparia pällekkäin.. Ja aurinko paisto ja muuta kivaaa. Näytinkin näin söpöltä:



KIITOS JENNILLE KUVAAMISESTA ♥

Tekstattiin kans eräälle nimeltä mainitsemattomalle ihmiselle ja niin:D
Mentiinkin sitten takasin meille ja söin ja taas jumitettiin koneella.
Sitten Karpo, Sini ja Viivi soitteli ja pyysi ulos ja mentiinkin. Istuskeltiin ekaks yhellä kalliolla ja sieltä lähettiin kävelee S-markettiin. Cata tuli bussipysäkiltä meijän mukaan. Ostelin kaupasta sipsejä ja Jenni osti limun, yhteiseks ne.
Kaupan jälkeen Sanna tuli mukaan bussipysäkiltä sekin, ja mentiin "spurgu nurtsille/aukiolle" istuskelee penkeille. Karpo sitten alotti puhuu oikein ihanalla äänellä ja naurettiinkin sitten hyvin paljon. Viivi, Cata ja Jenni sitten meni siitä jonkin ajan päästä.
Joten minä, Sanna, Karpo ja Sini sitten lähettiin liikkuu leksulle jukeboksiin ja sieltä sitten vähän ajan päästä Karpo lähti. Juteltiin siinä kaikkea ja sitten Santtu, Arttu ja Zimi tuli sinne ja ne oli siel sitten loppuillan meijän kans, kunnes kaikki sit lähti kotiin.
Siin vaihees mul alko olla jo aika kylmä ja toivoin koko kotimatkan, ettei alkais sataa. Nopeesti sitten kotiin kävelin ja oli ihana päästä sisälle lämpimään JA säästyin sateeltakin (jota ei sitten lopulta ollenkaan tullu, vaikka siltä vaikutti).
Katoin sitten puol tuntii Scary movie 3:sta, joka muuten oli ihan huono! En jaksanu sen enempää kattoo, ni menin olkkariin kattoo Lostia (mama katto sitä nauhalta).
Alkokin nopeesti väsyttää ja menin nukkumaan siinä 22:30 aikaan, nukahdin heti, ku pääsin sänkyyn makaamaan.
Tänään sitten pitäs tehä sellanen jännä kakku, jonka pohjasta tulee vihreä ja suklaakuorrutus. Karpokin tulee meille, mun malliks kuvattavaks. Ennakkotehtäviä varten nuo molemmat siis.
Ehkä tästä päivästä tulee myöhemmin sit ihan hyvä, kun nyt on ainakin aivan kamala 0lo. ='(

Ei kommentteja: