19. syyskuuta 2013

iPad Mini testailua

Heipsan, testailen tässä iPadin Blogger-sovellusta ekaa kertaa!

Tuli siis tosiaan hankittua iPad Mini tossa kolmisen viikkoa sitten. Olin jo hetken jo jonkinlaista tablettia/padia miettinyt, mutta suht korkeiden hintojen takia ei ole tullut ostettua. Minin ostoon kuitenkin päädyin, kun Rajala Pro Shopilla oli Manic Monday tarjouksena 199€ (normaalisti hieman päälle 300€) - mielestäni ihan huomattavan hyvä tarjous! Siellä sitten jonottelin 2 tuntia Helsingin postitalon Rajala -liikkeessä. 
Oon ollu tosi tyytyväinen tähän, isompi iPad ei ole käyny mielessäkään tän oston jälkeen. Mini on paljon kevyempi - onhan se pienempikin, mutta kuitenkin tarpeeksi iso esim. koulutehtäviä varten. Kannankin joka päivä tätä koulussa mukana, ei tuu kädet kipeeks kirjottamisesta enää, kun tätä näpyttelee ;) Eikä tosiaan siellä laukussa paina läheskään niin paljon, kun vihot ja penaali - kätevää.
Koukuttava tää padi myös on! Niin pelien, kuin muidenkin sovelluksien (facebook, twitter, instagram, forsquare ym..) kannalta. Koko ajan tekis mieli olla päivittämässä ja seuraamassa muita ja pelaamassa kaikenmaailman eri pelejä :D

Sit vielä pari iPadilla (ja puhelimella) räpsästyä kuvaa eiliseltä ja tältä päivältä :)

                        

                        

                       

                                     

                                     

                                     


Ei kommentteja: