18. heinäkuuta 2013

Kesäkuu

Moikka pitkästä aikaa!
Taas vähän puhelinräpsyjä kollaasin muodossa, tällä kertaa kesäkuulta. Kameralla otettuja ei vissiin oo muita, ku Helmen valmistujaisista ja Huykan ylppäreistä...


1. kavereiden ylppäreissä tässäasussa 2. Sinin ylppäritarjoilut ;) 3.&4. kesäasuja

1. asu KISSin keikalla 2. & 3. pari räpsyä keikalta! vaikka ei Samulin kanssa ollakkaan mitään KISS -faneja, niin oli yks parhaimmista keikoista missä oon  ollu!

1. Ramsinniemessä ottaa arskaa ja uimassa 2.&4. asuja - töihin menossa 3.ruokatauko töissä, paahdettua lohta ja kasviksia korianterikastikkeella, nam

1. somersby 2.grillailuu 3. random asu 4. pusuja!
1.&2. juhannusasu, uusi rakkaus croptop 12€/Seppälä shortsit 3. oskun kans istuskeltiinn autossa gigantin pihassa 4. ite poimittuja mansikoita n. 3 kg, ylpeä!

1. lisää grillailua 2. oskun uittamista 3. Kaitalampi 4. ite tekemä kanapasta :)

On tosiaan kesäkuun aikana tullu useempaan otteeseen grillailtua kavereiden kanssa keskellä yötä mm. Kuusijärvellä, Kaitalammella ja Savelan suunnalla, makkara vaan pursuu ulos korvista... Sit on vähän juotu siideriä ja käyty töissäkin ja muuten vaan chillattu kavereiden ja omien ja Samulin perheen/sukulaisten kanssa. Oli tossa parin viikon lomakin jo ja nyt sit taas 1,5 viikkoo vapaata - 26. pv vasta töihin, jeij! Viime viikonloppu meni Samulin, Oskun ja mun vanhempien kanssa meidän mökillä, oli kiva käydä pitkästä aikaa siellä. Hetkeks pois sivistyksestä, tuli vähän rusketuttua ja uituakin. Mökiltä kuvia tulossa tännekin jossain vaiheessa :)

Huomenna ois sit meno Tallinnaan Samulin kanssa kaksistaan :)

Ei kommentteja: