10. huhtikuuta 2010

NO, NO! I will never forget. NO! NO! I will never regret.

Heip, nyt vihdoin tää 30 Seconds To Mars keikka postaus :D!

Elikkä keikka oli sillon perjantaina 12.3. Ihan ekana täytyy sanoa, että oli mahtava keikka! Paljon parempi, ku vuoden '08 keikka :) Onneks marssit soitti sitte kans vanhempia biisejä näiden uusien lisäks, kun ei ollu kaikki uudet biisit vielä sillon tullu tutuks. Tosin nyt sujuu jo kaikkien biisien sanat suht kokonaan ulkoa.
Lämppäreinä oli tällä kertaa jenkkibändi Street Drum Corps ja tanskalainen Carpark North. Ite tykkäsin erittäin paljon SDC:stä. Suosittelen, että käytte kuuntelemassa molempia!
Fiilis keikalla oli ihan älyttömän hyvä! Vaikka tulikin oltua ihan puristuksissa aina välillä, kun oltiin suht edessä, lähellä lavaa. Ihmiset tosin valitti tosi paljon "älkää tönikö" ymym, mut se on osa keikkafiilistä, kun kentälle menee.:D

Ennen keikkaa Jared ja Shannon oli sitten Stockalla nimmairjakotilaisuudessa. Ite en jaksanu sitä älytöntä jonotusta, joka ois ollu, joten olin vaan ottamassa kuvia. Niitä keräänty sit päälle 80, joten tässä sit vaan muutama niistä.




Jaredin silmät on vielä uskomattomammat kun ne oikeesti näkee n. 10 metrin päästä. Ihan uskomatonta!

Ihana, ku Jared välil vilkutteli ja tuijotti suoraan silmiin siihen suuntaan, missä ihmiset otti niitä kuvia. Tuli kyllä sellane "iih" aina välillä :D ihana mies <3

Ainoo kuva, jonka keikalla otin, on tää heilahatanu kuva ihan SDC:n alusta. Sen jälkeen se puhelin jäikin sitte tonne taskun pohjalle. Olin nimittäin niin fiiliksissä koko keikan ajan, etten ajatellu ees tommosta.

Tässä sit SDC:n laulaja Bobby Alt (♥) on just kirjottamassa nimmaria mun käteen. Kaveri otti sit kuvan puhelimellaan. Kävin kyl tosin muiltakin ottamassa nimmarit ja halasin kaikkia. Tärisin ihan hulluna sen jälkeen. Kiitos jäbät!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muokkaatko sä koskaan kuvia? esim punasilmäsyyden ois voinu poistaa nii meki oltas nähty ne jaredin silmät..

Tea ♥ kirjoitti...

ano: muokkaan aika useinkin, mutt täytyy sanoa, että nyt se vähän niinkun jäi.