20. heinäkuuta 2009

Come and take me by the hand

Hei taas, oon selviytyny metsästä (mökiltä) takasin Helsinkiin! Oli ihan älyttömän kivaa Jennin kanssa, kiitos seurasta, rakas
On tässä 2 pvn aikana sit ehtiny vähän jo tapahtuakin. Lauantaina meillä kävi vieraita ja eilen, sunnuntaina, me käytiin vierailemassa. Että en oo kavereita ehtiny näkee yhtään. Mutta eiköhän siihen viimeistään huomenna tule muutos. Illemmalla saattaisin tänään ehtiä, mutta tuolla on niin inhottava sade, ettei oikein huvita liikkua minnekkään. :<
Elikkä päivän ohjelmaan kuuluu tämä:
Tätä on odotettu ihan älyttömän pitkään ja vihdoin sen pääsee näkemään!♥ Elikkäs 15:00 näytös Helsingin Kinopalatsissa, ja äidin kanssa kattomaan =)



Jep ja eilen sitten laitoin itelleni tekokynnet! Oon pitkään havitellu kunnon rakennekynsiä, mutta toi rahapuoli ei oikein oo ollu sopiva. Joten pari kolme viikkoa aikasemmin löysin nämä H&M:stä ja eilen sitten päätin kokeilla.



vanhat kynsilakat piti ekaks tietysti puhdistaa ja leikata kynnet lyhyeksi (näyttää niin kamalilta lyhyinä, en tykkää yhtään)





Tältä ne nyt sitten näyttää. Tykkään näistä ihan valtavasti, mutta kestää kyllä tottua näihin jonkin aikaa. En kyllä suosittele näiden ostamista, sillä liima (ainakin minun kohallani) on ihan järkyttävän huonoa. Ajattelin ostaa uuden liiman sitte ens kertaa varten.
Nyt tämä neiti häipyy suihkuun, että ehtii sitten valmistautua lähtöön.
PUs

5 kommenttia:

jennippi kirjoitti...

sinäkinnnn olet rakas ♥♥ 8--) terveisin jennileinonen95

Maria kirjoitti...

Kivoja kuvia ja blogisi löytäminen oli muutenkin iloinen yllätys :)

Tea ♥ kirjoitti...

jennippi: ♥

Maya: kiitoksia!=)

Anonyymi kirjoitti...

noi on mun mielestä liian kulmikkaat, aiot viilata niitä ?

Tea ♥ kirjoitti...

Ano: no kyl oon vähäsen aatellu =)